Längtan..

 
Tiden på Trädgårdsdiakonin börjar gå mot sitt slut. Nästan 3 veckor är det kvar och den 13 April slutar vi och det känns förstås ledsamt. Kommer ju att sakna alla fina vänner som jag lärt känna, och våra fina ledare Carina och Linn och Monica. Och alla våra härliga skratt och tokigheter vi haft för oss, men också mycket vi lärt som iaf jag inte kunde innan. Vi har nog alla växt på vägen och man känner en sådan härlig trygghet i gruppen och kan dela allt..I´m gonna miss you all my freinds !!!
 
 
Jag vet iaf vad jag ska göra efter detta projektet men om detta avslöjar jag inget än, allt är inte riktigt klart men nästan :) ska bli spännande och se.
 
Men fram till dess så går dagarna och livet vidare. Idag har vi varit ute på Pilgrimsvandring och det gör vi ju varje tisdag med Monica. Och det är så skönt att komma ut och vandra i vår fina natur. Sen jobbade jag på mitt insektshotell som vi ska ha i vår trädgård. Några stöpte fina ljuskronor. Nu längtar jag till att vi får lite bättre väder så vi kan jobba lite mer ute på dagarna. Vi jobbar ju mest inne ännu och några har gjort jättefina alliumbollar av hönsnät och sprayat med färg. De har fått beställning på flera sådana så fler ska tillverkas. Hoppas nu bara att de får stå i fred, för någon har varit och knyckt penseér från två krukor som vi hade ute..
Morr !!! arg blir man..
 
 
 Så fina och de lyser upp i trädgården
 
Försökte mej också på att göra en fin boll men hur jag än gjorde så ville det inte bli en boll. Det bidde en ros i stället..
 
 
 Efter denna bilden så har jag sprayat den vit, och sedan lavendelfärg men det var så ljusa färger så jag gillade det inte. Men det kommer hem mer lila färg så då ska jag se om det blir bättre.
 
 
Lite dålig färg...
 
Sen jag började på Trädgårdsdiakonin så har jag börjat pyssla lite mer där hemma. Som att gjuta, göra något smycken och så decopage på mycket. Hittade många kvarglömda krukor i en trälåda som jag tänkt måla för flera år sedan men nu har de fått färg och ett band och mönster i decopage. Här är en av dom...
 
 
 
 
Längtar gör jag också till våren och alla blommorna som tittar fram..


 
Och vårvärmen längtar jag också till och alla ljusa dagar..
 
 
Längtar också efter att få ännu en ny titel, nämligen Farmor <3 Om allt går som det är planerat, och det hoppas vi ju så klart på, så kommer mitt andra älskade barnbarn i Augusti. Och lilla Noel som nu är 10 månader ska få en liten kusin..Underbart är det med barnbarn <3 både tvåbenta och fyrbenta <3
 
 
 Och nu har äntligen min kära man fått tid för operation av sin onda v:ä höft och om allt bli som planerat så blir det operation den 20 April och han kommer att vara sjukskriven iaf 3 mån. Ska bli skönt för honom att slippa ha så ont varje dag, och slippa att ta smärtstillande efter läkningen. Och han slipper ha ont när han går..skönt !!!
 
Vikten håller jag på med än och kämpar och tränar på gymmet. Och lite har vågen sjunkit men inte så mycket än. Men det gäller att inte tappa sugen, även om jag tycker det är segt. Men jag har iaf lite mer ork och energi nu när jag har en återhämtningsdag i veckan. Planerar att träna på gymmet iaf minst till slutet av april. För styrketräning har jag märkt att det hjälper till med vikten och så tycker jag det är skitkul och jag känner mej starkare. Jag har ju börjat lugn och ökat vikterna efter flera veckor för med min fibro så gäller det att ta det lugnt och jobba sig uppåt.
 
 
Grrr..morötter idag igen...
 
Maten funkar för det mesta bra under veckan då jag äter samma mat som de andra två men fyller halva tallriken med grönsaker och tar inte om. Problemet är de dagar som jag kommer hem trött efter jobbet och ska ha "något" att äta men trots att kylen oftast är välfylld så hittar jag inte "något" och orkar oftast inte tilllaga något, så det kan bli en frukt bara. Men sen är jag ju hungrig igen efter jag vilat mej och då är det oftast tid att börja laga middag. Men de dagar jag har mer ork så kan det bli sallad eller en omelett och det står man sig bra på och jag tycker det är gott.
Men sen är det ju det här med helger..ja, då blir det ju lite smått och gott. Både att äta och dricka. Och mycket mer tv-tittande och det är ju där i soffan som jag känner mest sug efter något gott att äta på och inte bara frukt som på vardagarna. Det funkar bäst om vi delar upp godiset i varsin skål, för då har jag koll på hur mycket jag äter. Häller jag allt i en skål så stoppar jag bara i mej utav bara den..Ja, lite kämpigt är det allt !!! Och mat är ju så jäkla gott :)
 
 
Fast inte det kossan äter här..blää !!! Tyckte det blev en kul bil iaf
 
Detta är mycket godare..
 
 
En av mina "bra" laster vindruvor...
 
 
Kloka ord !!! (Lånad bild) Man får vara som man är och som man trivs med. Huvudsaken är att DU trivs och mår bra. Är själv inte ute efter att bli size sero, men jag mår bättre i kropp och själ av att röra på mej och försöka äta vettigare. Om jag skulle tappa några kilon så är det bara en bonus.
 
Nu kommer jag inte på mer att skriva om...
 
Ha det bäst alla vänner & Njut av livet för det går inte i repris !!! Kram Annika

Kommentera här: