Känns bättre..

 
Var länge sedan som jag skrev något i min blogg men tänkte passa på idag när regnet öser ner och det blåser kalla vindar ute, Och för en gångs skull så tänker jag bara ta det lugnt och inte ge mej ut. Nu när jag kommit igång rejält med motionen och till och med har börjat igen på F& Svettis så är det lite motvilligt att inte röra på sig. Det blir som något slags bra gift. Jag måste bara få röra på mej för det känns så bra. Visst har jag en motionscykel som står och dammar på ovanvåningen men det är så förbaskat tråkigt att sitta på den.
 
Känns som jag har mer balans i livet, och mer ork, nu när jag har en återhämtningsdag i veckan. Har till och med haft ork att vara pysslig hemma och har då bland annat gjutit i betong...Jättekul är det !
 
 
Detta betonghjärta gjorde jag till mej själv och ett fick dottern och hennes man som försenad Bröllopspresent. På deras finns deras barn Noel som döptes på samma dag och så deras bröllopsbukett och en liten ängel. Och så spets runt hjärtat och så står det på ett band "Made whit love" och det är ju Noel, och tanken bakom min hemmagjorda present. Den är gjord av kärlek <3
 
 
 Kärlekstema fick dessa små hjärtan också
 
 
Dessa har jag gjort på jobbet nu inför Alla Hjärtans Dag. De har blivit målade och decoupagade i romantiska motiv. Har gjutit ett fat med hemma men det är inte färdigdekoretat än.
 
Köpte ett fint kakfat på Slöjdladan i Nordanå och ville ha någon dekoration eller sidenblommor på fatet. Några blommor som passade in hittade jag inte så jag kom på att göra "kakor" av Play Doh lera som jag gjorde själv och så torkade jag dem i ugnen och dagen efter så målade jag dem med hobbyfärg.
 
 
Ser mumsiga ut :)
 
 
I helgen så fick jag lust att göra några örhängen och ett halsband. Har ju en massa pärlor men lusten att göra något av det har jag inte haft på länge men i helgen kom lusten. Det är så rogivande att sitta och skapa något alster och jag har så jag både kan måla, göra smycken och gjuta och så har jag fått en målarbok för vuxna och den har jag med suttit och målat i nu. Har ett utav barnens gamla rum som hobbyverkstad och det är bra för då slipper man plocka undan hela tiden och kan ta vid där jag slutade sist. Annars läser jag ganska ofta böcker och när jag läst ut boken så känns det tomt på nattduksbordet om jag inte lånat någon ny.
 
 
 Denna läste jag senast och den var bra och det är en ny författare för mej. Jag fick syn på den bland det nyinkomna så jag slog till.
 
På jobbet pysslar vi också och denna veckan håller vi på med fågelholkar och jag har borrat för första gången i mitt liv och handsågat men det har jag gjort innan. Och så har vi gjort tvålar av vår torkade lavendel, doftljus och teér av våra torkade örter. I morgon ska vi få friskvård av en elev på Munka Folkhögsskola och hon var hos oss förra veckan och pratade om kost. I morgon blir det bland annat om vitaminer.
 
Igår var det också trist väder och jag och mannen bestämde oss att köra till Vejby Loppis och en annan loppis i Ängelholm och så var vi hos Lilla Hults blomsteraffär och där fanns mycket fint som jag hade velat köpa. Men det blev iaf lite blommor och någon liten ängel, så klart för jag älskar ju änglar och samlar på dem. Efteråt så var vi och fikade på Mormor Olgas Café. Där är så mysigt. Innan vi körde hem så var vi och provgick på Ängelholms nyaste bro. Blev en mysig eftermiddag och trevligt att komma hemifrån ett tag.
 
 
 
Mums med räkmacka och varsin kaka blev det också
 
 
Peter på nyaste Tullportsbron
 
 
 
Denna vackra ängel hade jag gärna velat köpa men den var för dyr för min plånbok just nu men sen kanske..
 
 
Malin och Noel och Fazzi kom och överraskade mej i torsdags och då fick jag denna fina ängel av henne <3
 
I kväll kommer ett av mina favoritprogram tillbaka efter 7 långa år. Det heter i  "En annan del av Köping" och det ska bli spännande att se hur det gått för Linda, Mats och Tobbe med flera på deras gruppboende. Linda ska visst ha träffat en annan kärlek. De är så fantastiskt goa och härliga att se på så det ska bli kul att följa deras vardag igen på måndagar.
 
Det var allt från mej denna gång :)
 
Ha det bäst alla fina läsare och var rädda om er <3 Kram