Avslut och en ny början...

 
Förra fredagen var vi med jobbet och tittade på fina Fredriksdal och vi hade en guidad tur och det var mycket trevligt. Vi åt middag och fikade där också. Men blev inte några bilder därifrån för det var inte mycket som slagit ut ännu. Men i Ängelholm har både körsbärsträd och Magnolian börjat blomma och det är ju så fint..
 
 
 
Nu vill jag bara ha lite värme med och lite mer sol. Det har mest regnat och blåst denna veckan. Men idag tittar iaf solen fram och jag ska strax ta mej en tur ut. Har blivit förkyld så jag får ta det lugnt. Det är ju typiskt att jag som nästan aldrig blir förkyld, ska bli det just nu när Peter ska bli opererad i sin onda höft på torsdag. Är så orolig att jag smittar honom nu. Han har ju så förbaskat ont och behöver ju verkligen få sin operation.
Peters brorsdotter har med gjort samma operation nu i veckan och hoppas att hon snart är kry igen.
 
 
Denna fina julros växer i vår trädgård på Trädgårdsdiakonin
 
Under de sista veckorna så har vi trappat ner så sakta och denna veckan har vi bara varit på jobbet två dagar, tisdag och torsdag. Igår var absolut sista dagen och det kändes både ledsamt att inte få träffa alla härliga vänner och våra ledare Carina och Linn om dagarna mer. Men några av dom kommer jag ju träffa lite då och då ändå och några har jag kontakt genom FB,
Och så kan man ju titta in och hälsa på de två som är kvar när man är i stan när de är ute. Men allting har ju ett slut tyvärr och så är livets gång men som sagt lite sorgligt.
 
Gårdagen avslutade vi med både smörgåstårta och Prinsesstårta och det var mycket smarrigt alltihop.
 
 
 
Kollegan Pers älsklingstårta..Nom, nom :)
 
 Och Linn och Carina hade dukat så fint för oss
 
 
 
 
Nu efter Påsk så ska jag börja på något nytt men är kvar i ESF projektet och kyrkan ändå så jag får träffa både Linn och Carina ibland, och jag får också följa med på projektets utflykter och detsamma får en av tjejerna i vår nuvarande grupp också göra för hon ska också vara kvar i projektet..Kul :)
 
På tisdag ska jag nämligen börja att arbetspröva på Rebbelberga Kyrkogård med start två timmar två dagar. Det ska bli riktigt spännande och roligt att få börja och samtidigt se hur det går. Jag har ju arbetstränat innan i över 5 år och jag har ju velat komma vidare och det är ju det jag får göra nu.
 
 
Skillnaden mellan att Arbetsträna och Arbetspröva är att det senare ska vara mer likt ett "riktigt" arbete med riktiga arbetsuppgifter MEN att arbetsgivaren får reda på att jag har mina begränsningar och hinder och ska därför arbeta efter MINA villkor och ska således inte ersätta någon annan. Det svåra nu blir att jag själv ska lära mej att jag förväntas inte göra lika mycket som mina kollegor och ska lära mej att stoppa i tid innan jag är helt utmattad och det är ju det som jag har så förbannat svårt att göra. För även om jag VET så vill hjärnan inte riktigt fatta det att kroppen inte har samma ork som tidigare. Får väl ta med mej en timer så jag kan lära mej stoppa i tid innan jag är helt utmattad.
 
Igår tittade yngsta dottern Malin in en stund med både godingen Noel, och lurvtussen Fazzi och det gjorde mej så glad <3 De skulle senare till Klippan och kolla på svärsonen när han spelade fotbollsmatch.
 
Och så klart hann jag med en blixtvisit till Blåkulla med, det kan man ju inte missa. Men katten Wilma var så jäkla gnällig för jag glömde ju ta med hennes älskade torrisar så jag fick åka hem tidigt. Men vårt samarbete började inte så bra vid start så jag förstår att hon var extra sur..Men party, party så länge det varade..

 
Aiixssssss :D
 
 
Vilken skönhet jag blev...
 
Sedär nu fick jag ihop lite text fast det stod still i början och bloggsidan har krånglat lite under tiden med. Nu ska jag gå ut och rasta fläsket så varning för jordskalv i närheten av Össjö/Munka-ljungby..
 
Glad Påsk alla fina som tittat in och ha det bäst !!! Kram Annika
1 Annelie%25252520:

skriven

Lycka till med arbetsträningen, det där med en timer är nog ingen dum ide 😉 Du måste vara rädd om dig. Kram fina och tack för alla fina bilder du bjuder på ❤️

Svar: Tack :) Jag ska iaf göra mitt bästa för att försöka hålla ordning på mej ;-) <3
Annika

2 Yvonne :

skriven

Haj ska Peter åxå byta både kulan och skålen som louella gjort?

Svar: Ja, det ska han Yvonne
Annika

Kommentera här: