Tillökning i familjen..

I veckan så började jag på min nya arbetsplats Rebbelberga Kyrka och jag har börjat så sakta med två tim/dag och 2 gånger denna veckan och det går bra men första dagen kändes lite ensamt. Fick köra med lilla gräsklipparen med motor och det har jag aldrig gjort men jag blev visad och det gick bra sen. Det kändes lite ensamt för på förra platsen så pratade vi mycket och började med fika men här höll ju alla på med sitt arbete, grästrimmer och åkgräsklippare och jag med min. Men på fredagen hade vi gravvård och då gick jag med den ena vaktmästaren och det kändes bättre med lite prat :) Men man vänjer sig nog för det är ju ett lite ensamt arbete för alla håller på med sitt.
 
 
Det var en fin första dag med sol. Här är den fina kyrkan
 
 
Min bullriga kompis :) men jag hade ju hörselkåpor
 
I torsdags blev ju min kära make äntligen opererad i sin höft och det gick bra alltihop. Han var så pigg i fredags när jag hämtade hem honom. Men idag mådde han inte så bra på morgonen för han kräktes men nu i kväll är han bättre. Han blir nu sjukskriven i minst 2 månader.
 
 
Vi firade hemkomsten med pizza  
 
Igår var jag och dottern Malin, lille Noel och Fazzi först i Ullared på Gekå´s. Vi gick in i omgångar och först gick Malin och Noel in och handlade och jag och Fazzi tog en timmes promenad i omgivningarna runt Gekå´s.
 
 
Här gick vi runt plus en liten bit till
 
 
Finaste Fazzi njuter av solen <3
 
 
Fin skog runt sjön
 
Sen hann vi äta lite macka och Fazzi fick lite hundgodis och vatten sedan gick vi ner och satte oss på en bänk och njöt av solen tills Malin och Noel kom ut. Första gången som Noel var med inne och det gick bra för det var bättre han var med än att sitta i bilen med oss. Efteråt så somnade han så gott när Malin och Noel och Fazzi väntade på mej när jag handlade. Liten aning för mycket folk för mej så jag skyndade på att handla så fort det gick.
 
 
Fazzi och hans fina Mamma Tessie <3
 
Vårt egentliga ärende var att hälsa på hos fina Pia och lika fina Nathalie, mor och dotter som har uppfödning av finsk lapphund. Tricaliz heter deras kennel eller vad man nu kallar det när man föder upp hundar. Det är därifrån finaste killen Fazzi kommer ifrån. Och de har fått valpar där i två omgångar och den första kullen föddes den 11/3 och det blev en liten tik och en hane och de heter Karamell och Kullervo.
 
Och jag har i många år varit sugen på en hund igen efter våra två som vi haft men det har liksom inte blivit av. Och jag har med funderat på vilken ras jag skulle ha, och då en mellanstor hund. Funderat både på collie, och några andra raser men ingen har jag väl inte känt så mycket för. Det är inte många som haft just de raserna som jag tänkt på. Men så kom lilla Fazzi snart 5 år hem till Malin och hennes man Stefan och han var så underbar. Lugn och snäll , söt och mycket charmig och med ens visste jag vilken ras jag skulle ha när det blev dags. Har ju hängt med på Hundutställningar med Malin och Fazzi och Pia och Nathalie så jag har verkligen sett hur rasen är..helt underbara <3 Plus att jag fått se en hel del av andra mellanstora hundar.
 
Och nu är det så äntligen dags för en valp igen och jag hade bestämt mej för lilla sötnosen Kullervo och han var den största andledning att vi åkte upp till Falkenberg. Ville se honom på riktigt och jag blev helt kär i det lilla livet <3 <3 <3
 
 
 
Min högst älskade Gulleplutt <3 <3 <3
 
 
Sötaste Kullervo och systern Karamell <3
 
 Den 10 Maj ska vi åka upp igen till Falkenberg igen, jag och Malin och då ska lille Kullervo få följa med mej hem och flytta in till oss..Åh ! vad jag längtar <3 Kullervo ska få heta något annat men det avslöjar jag sen. Fast några vet..
 
 
Det blev en lång men härlig dag men vi var alla trötta och när vi stannade på Max i Falkenberg för att handla burgare så kröp Fazzi ner under ratten och tog en tupplur och Noel snusade i sin bilstol.
 
 
 Lilla Noel får jag ju inte visa på bild för mamma & pappa men en liten del av honom får jag ju visa <3 <3 <3
 
Dagen innan vi hämtar Gulleplutten så fyller vårt älskade barnbarn Noel 1 år och det ska vi fira här hos oss den 7 maj för vi blir så många då. Tänk mormors älskade hjärta fyller hel 1 år..Oj ! vad tiden går och om några månader så blir jag ju Farmor <3
 
 Ha det bäst alla fina vänner