Babymys <3 och lite annat mys

I måndags efter jobbet så åkte jag hem till yngsta dottern Malin och deras söta lilla kille Noel, vårt första barnbarn. Pappa Stefan var på kurs och ska komma hem nu idag. Jag stannade tills igår eftermiddag och det har varit mycket mysiga dagar med dem och jag saknar dem redan...
Lilla Noel är så söt och charmig och han har börjat att "jollra" en massa på babyspråk och han ler så underbart sött. Nu kan han vända på sig, så det är bäst att ha koll. Mest pratsam är han på morgonen och han har legat emellan oss på soffan när vi ätit frulle. Har också blivit en massa mys och promenader med "storebror" Fazzi.
 
 
 Fazzi i skogen
 
 
 Lilla Noel (Får ju inte visa honom helt på bild, så det blir så här) nu är han snart 5 månader Hjärtegrynet <3
 
 
Katterna Trulz och Månz har jag ju så klart också tyckt det är mysigt att träffa. I måndags var jag, Malin och Noel på Slöjdladan och där hittade jag dessa fina ljuslyktor. Har varit ifrån FB nu i 2 hela dagar och det känns faktiskt skönt med en liten paus därifrån lite då och då. Men så klart saknar man sina vänner där också när man har paus.
 
 
 Mysigt med en massa ljus nu i höstmörkret
 
I fredags var jag och älsklingen och åt middag ute på stan på Harrys och efter det så var vi på AW och det var trevligt. Kvällen blev inte så sen så vi var pigga båda två på lördagen. Då blev det äntligen av att åka över till Helsingör och det har vi pratat om länge men det har inte blivit av förrän i lördags. Vi var där med ett annat par Ewa och Jonny. Vi shoppade lite och sedan tog vi en öl i höstsolen på Axeltorv. Efteråt så stack vi till vårt favorit ställe Strandborgen, där blev det både smörrebröd och öl. Och efteråt så fick jag sprallat av mej lite med dans till livemusik. Mycket bra låtar spelade han trubaduren Johan det blev många gamla godingar av Kim Larsen & Gasolin, Elvis, Creedence Clearwater Revival m.m. Innan vi åkte hemåt igen så blev det en mycket god burgare på Café Olai.
 
 
Söndagen blev lugn men vi var ju så klart med på premiären av Trimbingon som går här i byn fram till November.
Sen fixade jag lite i trädgården, klippte bort gamla grenar på våra Rhododendron buskar och lite till. Och det är första gången som jag vågar mej på att klippa i buskar. De såg ju inte så fina ut som de var, men jag hoppas ju att de överlever min vårdslösa klippning och sågning. Och så fick de gödsel och täckbark så det inte blir så mycket ogräs där också. Nu är det bara den sista rabatten som ska fixas och rensas på de sista blommorna och så gräs där så är allting klart och det hoppas jag hinna till helgen.
 
 
 
 
Veckorna går ju väldigt fort men jag tycker det går ännu fortare nu när jag arbetstränar. Denna veckan har vi grävt gropar som ska bli stenkistor runt växthusets stuprör för stuprören låg i markhöjd. Och så har vi skrapat bort gräs till gången bort mot växthuset för där ska läggas stenplattor utanför.
 
 
Blivande stenkista
 
 
Och så har jag och en kamrat gjort denna runda rabatt och satt fint gräs i. Men fy så tungt det var att gräva..massor av sten var det i jorden.
 
 
Mysigt att sitta här inne med en mugg kaffe
 
Vi har redan invigt vårt växthus fast det är inte klart med golvet än, vi har stampat jordgolv nu..Ha ha ! men nästa vecka ska vi plocka ut möblerna och arbetet med plattläggning ska börja men inte av oss utan av en gammal arbetskamrat Ida. Hon har en trädgårdsfirma ihop med en kompanjon, har jag för mej. Ska bli spännande när arbetet kommer igång och när det är klart.
 
 
Det märks att hösten är här och syns också lite på träden. På morgonen är det riktigt kyligt så man får ha vantar och snart mössa också. Men vackert är det ute..
Nej, nu är det dags att krypa ner i sängen och ta sin skönhetssömn hoppas det hjälper ;-)
 
Ha en fin helg mina vänner !!! Kram
 

Kommentera här: