Uppvarvad på kontoret :(

Sitter här vid datorn och äter frulle och ska strax göra ett nytt försök att somna om. Har vaknat redan strax innan 4 för att gå på toan. Men sen när jag lagt mej så börjar tankarna flyga iväg på allt möjligt, och jag har försökt släppa tankarna flera gånger men det lyckades inte helt. Så jag känner mej för uppvarvad för att kunna somna om så då är det lika bra att gå upp, fast jag är trött till tusen. Jag känner ju igen mönstret sen förut, så när jag känner mej uppvarvad så är det ett tecken på att det är för mycket just nu och det har det varit länge.
 
Känner att även om det är superlugnt på min arbetsträningsplats så känner jag att det är en dag för mycket i veckan. Hinner inte återhämta mej tillräckligt och då blir jag supertrött i slutet av veckan. Och så blir jag både ledsen, deppig, förbannad och frustrerad för att jag inte orkar göra allt i hemmet, ser dammråttorna bara växer, och mår dåligt av det för jag trivs inte i smutsen.
 
Har svårt att få orken att räcka till till mina promenader som jag ju mår så bra av. Har fått prioritera vila i stället fast jag vet att jag hade blivit piggare av att röra på mej. Och det i sin tur gör ju att jag har svårt att få bort de där retliga semesterkilona som jag lagt på mej. Försöker ju att äta vettigt men orken räcker inte riktigt till att planera för ännu nyttigare måltider. Känner lite smått panik på att de blir kanske fler, och det vill jag absolut inte ha. Och det är sådana funderingar jag kan få som gör att jag inte kan sova, eller andra tankar om livet, familjen och tankar och oro på vänner som har det tufft och kämpar...
 
 
 
Har iaf tagit mej tid en solig dag när vi började senare, att gå ut med min stora kamera, i Ängelholm innan höstlöven fallit bort.
 
 
Vackert röd är detta träd med röda bär som fåglarna gillade
 
 
Vackra Pyttebron som har fått ny färg och som de håller på att restaurera nu..
 
 
Växtkraft på hög nivå...
 
Annars så har helgen varit mysig och lugn. I lördags var jag först ute och gick en lång runda med min äldsta son Mattias och hans fina hund Esther..mysigt <3 Och det hade kommit rimfrost på träd och växter så kameran åkte med. De här frostiga bilderna är från min lilla Canon för jag har inte haft orka att kolla igenom de nya ännu så länge. Dammråttorna fick förtur :D när orken infann sig.
 
 
 
 På eftermiddagen så körde vi i lördags med yngsta dottern Malin och hennes lilla familj och hälsade på mina älskade föräldrar i Örkelljunga. De ville så gärna träffa söta "Lilleman" som nu hunnit bli hela 6 mån <3 Vi fikade och satt och pratade och hade det mysigt.
 
 
 Älskade barnbarn <3 <3 <3
 
På söndagen gick vi först trimbingo med gänget vi brukar gå med ,och Malin och "Lilleman" och fina Fazzi.
På eftermiddagen blev maken Peter firad av barn och barnbarn.
 
 
Äldsta dottern Madeleine <3
 
 
På jobbet har vi fortsatt att pyssla och det är ju jättekul men är ju lika trött tyvärr ändå. Vi har pysslat med kransar och håller på just nu att stöpa egna ljus och det har vi gjort i flera dagar. Är första gången som jag gör det och det är fantastiskt kul att hålla på med.
 
 
Ljustöparbehållare som värmer upp ljusmassan till 70 grader
 
 
 
 
Här hänger det ljus som doppats ett par gånger
 
 
Lite glögg och pepparkakor blev det också första dagen
 
 
 Vi fick ta med oss hem två ljus resten ska säljas och pengarna ska sättas in i projektet som vi är med i ESF/Svenska Kyrkan
 
 Vi fick också en visning av Ängelholms fina Kyrka av kyrkoherden Fredrik igår, efter ett önskemål av oss. Vi ville varit upp i tornet med och kika på klockorna men av säkerhetsskäl fick vi inte det. Men det var mycket intressant och trevligt ändå.
 
 


 
 
Dopträdet
 
 
 
 
 
Nej, nu har tiden rusat i väg så det blir nog inte tid att somna om. Jag får ta det efter jobbet i stället.
 
Ha en fortsatt fin vecka !!! Kram Annika
 
1 anneli:

skriven

kram annika förstår din känsla . Men jag tycker duhar de så härligt med de dina, De är guld värt, Men klart de finns tankar om saker o ting. Men du ska ta hand om dej hur som lätt säga . Jag är så att jag är väldigt duktig på att säga så men mej själv tar jag kanske inte hand om, Kram finna vän

Svar: Tack Annelie ! Jo familjen är värt mycket <3 Ja det är lättare att säga till andra att de ska ta hand om sig än att göra det själv så känner jag med. Kram <3
Annika

Kommentera här: