Barn & barnbarnsmys <3

I onsdags efter jobbet så hämtade Malin mej för jag skulle sova över en natt hos henne och barnbarnet Noel. Hennes man Stefan var på utbildning i Stockholm till torsdag kväll.
 
 
Lilla Godingen <3 <3 <3
 
Hunden Fazzi blev så glad att jag kom och hälsade på och det blev mycket mys med både Noel, Fazzi och katten Trulz. Den andra katten Månz var inte lika glad för att mysa, han skulle ha hetat Gustaf i stället för han gillar att äta och sova.
 
 
Månz
 
Vi tog en kvällsrunda sedan tittade vi på "Bonde söker fru" och något program till. När jag kom dit hade vi varken data eller tv:n på och det är härligt ibland att vara utan en massa ljud och bara prata och ha det lugnt.
 
 
Bilder från förra lördagens promenad med fina sonen och hans hund Esther (12/11 -16)
 
I torsdags morse blev det först en liten runda med Fazzi och sedan åt vi frulle. Efter det så följde jag med på Babysången i Östra-Ljungby och det är vår duktiga körledare Eva som har hand om den. Det var så mysigt och jag blev så glad i hela kroppen av att se Noel och alla de andra gulliga bebisarnas glädje över sångerna och varandra...Underbart att se <3
Efter babysången var det jättefint väder ute så vi bestämde att ta en promenad när vi kom hem, och en kompis till oss, Camilla och hennes baby Filiph ville också följa med på promenaden så det var trevligt.
 
 (12/11 -16)
 
 
Vi var lite trötta efteråt så både Noel, Malin och jag tog en tupplur efteråt när Camilla åkt hem.
Jag passade Noel och fyrbenta barnbarnen när Malin körde och hämtade hem Stefan i Hässleholm."Lilleman" var lite gnällig först men sedan låg han och jollrade en stund och lekte med sina leksaker. Sedan blev han trötter och somnade hos mej och låg kvar där en stund innan jag försiktigt lade ner han i soffan bredvid mej. Han sov tills Mamma & Pappa kom hem.
 
 
 
 (12/11 -16)
 
På jobbet har vi fortsatt att stöpa ljus, göra kransar och så har vi gjort sojavaxljus med juldoft
 
 
När man värmer upp dessa ljus sedan så kan man ha dem som massageolja
 
 
En av mina kransar
 
 
Har pysslat lite med decoupage med och gjort dessa änglaljus
 
Under veckan har vi med pratat om Existentiella frågor från WHO (World Healt Organization) som t,ex Harmoni, Balans och Meningen med livet och det är bra att vi är en liten grupp för då vågar man prata ut om tankar om livet i med och motvind och jätteviktigt är det att få prata av sig och få hjälp och råd och insikter om att takla svårigheterna som ibland dyker upp i livet. Och vad som t.ex hjälpt mej eller någon annan att ta sig ur en kris. För livet är inte alltid en dans på rosor för någon av oss alla..
 
(12/11 -16)
 
 
Nu är det dags att gå upp till sängen och förhoppningsvis sova gott..
 
Ha en finfin helg !!! Kram Annika
 

Kommentera här: