Nu är jag mormor...Underbart <3

I söndags pratade jag med yngsta dottern som väntade sitt och sambons första barn. Vi trodde båda att barnet skulle födas på söndagen men vid 19:00 tiden hade inget hänt. Det var uträknat till den 5/5 men ofta går man ju över tiden med det första barnet. Ja, förutom med mej förstås jag gick emot strömmen. Första sonen föddes 9 dagar för tidigt, andra barnet, äldsta dottern, gick jag över tiden med 11 dagar, yngsta sonen 2 dagar över tiden, och med blivande mamman hade de sagt mellan den 21/8 - 4/9 och hon föddes den 4/9.
 
 
På söndagskvällen planerade vi lite om det skulle hända något på måndagen och jag sa då att jag tänkte gymma på morgonen så jag hade mobilen avstängd då. Men vi bestämde att dottern skulle skicka sms ifall det var dags, så jag kunde åka hem till deras vovve för att släppa ut honom. Dottern ringde sedan efter en ca en halv timme efter vi pratat och hon sa du får nog ställa in gymmet i morgon. Jag undrade varför då ! då sa hon att vattnet hade gått då på söndags kvällen. Husse kom hit med vovven innan de åkte till Halmstads KK. Det skulle kollas lite om det hade satt igång och så vidare men de fick åka hem igen. Men återvände tidigt på måndags morgonen. Och det blev en nervös väntan för en blivande mormor. Jag var hispig redan på söndags kvällen.
 
Klockan 14:00 fick jag ett sms av Svärsonen att dottern fött en liten son kl.13:02 den 9/5. "Lilleman" vägde 3.595 g och är 50 cm lång. Gissa att jag blev överlycklig....Underbart <3 <3 <3 Och både mamma och son mår bra. Några bilder på "Lilleman" kommer det inte att bli här eller på FB. Jag respekterar dotterns och Svärsonens önskan att "Lilleman" inte ska visas på nätet. Längtar i massor på att se och snusa på honom IRL <3
 
Grattiskramar i massor till M& S och lyckönskningar till "Lilleman"
 
 
 Ha det bäst alla fina !!! Kramar

Kommentera här: