Hittat min blogg igen :D

 
 
För några dagar sedan var jag inne på FB som jag brukar i stort sett varje dag, och där finns ju ett ställe man kan kolla vad som hände den här dagen, och flera år tillbaka och då såg jag att jag hade en blogg ??? Ha ha ! typiskt mej att glömma bort grejer.
 
 
Hade nästintill helt glömt den och jättelänge sedan jag tittade in här, nästan två år sedan, så jag kom ju inte på lösenordet som jag dumt nog inte skrev upp. Eller så gjorde jag det, bland mina 20-tal andra lösenord, och det är en enda röra på den lappen så det är inte så konstigt att jag inte hittade det.
 
Tappade ju lusten att skriva efter senaste inlägget men hoppas jag får tillbaka lite lust igen att skriva iaf lite då och då. Jag bloggade ju för många år sedan på tidningen Måbra och där lärde jag känna några mycket trevliga och goa tjejer från hela vårt avlånga land och när vi läsare inte fick blogga mer på Måbra så gick många av oss över till FB och där fick vi ännu mer kontakt och vi har träffats IRL ett par gånger under de här åren, och det har varit underbart trevliga träffar och nu senast förra året träffades vi i Linköping. Så det var så jag startade med att börja blogga. Tanken med denna bloggen är att förena skrivandet med mitt stora intresse för fotografering men det har också legat lite nere men jag har börjat så sakta att få lusten tillbaka. Har ju oftast min lilla kompakt kamera i fickan när jag är ute och går så med den blir det en hel del bilder men inte så mycket med min systemkamera. Men fick tips av en vän att gå med i FB -sidan "Underbara Ängelholm i bilder" och det var där som lusten väcktes till liv igen. Varje fredag har de ett tema i gruppen som man kan delta i om man vill, eller så kan man lägga upp dagliga bilder från Ängelholm med omnejd om man har lust.
 
 
Förra fredagens tema var Musik  och detta var en av några bilder, som jag kom på idén att göra, om hur jag tänker musik i bilder
 
Här under är en bild från vår grupp "Tillsammans" med några av fina tjejerna från vår senaste träff i Linköping, och de som jag lärde känna genom Måbra-bloggen.
 
 
 
 I morse var jag lite mer förvirrad än vanligt och satte kaffeburken vid datorn i stället för i kylen när jag hällt på kaffebönorna, idag kom jag iaf ihåg att hälla vatten i bryggaren. Det glömde jag får några veckor sedan och undrade varför det inte kom något kaffe..konstigt eller ! ;-) När jag skulle klä på mej så lade jag fram mina knäskydd sidan om stolen där jag satt, för att inte glömma ta på skydden innan jag tog på byxorna. När dom var på så tittade jag åt sidan och vad låg inte där då ! ju mina knäskydd så det var bara att ta av brallorna igen.
 
 
Laxtrapporna i Munka
 
 
Dessa hästar såg inte vidare muntra ut i vårsolen
 
 
Hmmm..bjuder ni på något gott eller ? undrar Trulz
 
Efter frullen så tog jag bussen och hälsade på vår yngsta dotter och mina tre 4-benta "barnbarn" 2 katter Månz och Trulz och så en hund Fazzi. Det var underbart väder så vi tog en lång härlig runda i solen med Fazzi och efteråt smakade det gott med nybakta frallor från kondiset. Blev en mysig dag <3 Vid halv två åkte jag hemåt igen för att laga lite middag innan maken och sonen kom hem från jobben.
 
Ha det så gott mina vänner !!! Kram Annika
 
 
 
 

Kommentera här: