Sköna dagar !

Det känns skönt att vara lite ledig trots att vädret inte varit så bra. Mest regn men det har iaf varit några fina dagar med sol iaf några timmar. Har passat på att göra lite utflykter och förra torsdagen åkte jag till Helsingborg och jag hade bestämt mej för att både vara lite kulturell, motionera längs havet, och shoppa lite, både i stan och en tur till Väla. Och när jag är i Helsingborg så är ett måste att äta stekt sill på Roy´s Mat & Bar och äta en smarrig glass från Helsingborgs Glassfabrik och så blev det också. Men allra först var jag på Dunkers Kulturhus och de hade en ny utställning av Camilla Thulin - kostymer,korsetter och Army Of Lovers som jag gärna ville se och jag blev inte besviken. Det var en jättefin utställning med massor av fina kläder och med massor av detaljer på så de var verkligen vackra. Så jag kan varmt rekommendera er att se utställningen den pågår från 18/6 - 9/10 -16.
 
Här kommer några bilder från utställningen men det finns många fler att se på:
 
 
Denna fina dräkt använde Rickard Wolf i Amadeus på Stockholms Stadsteater -05 så vacker !!!
 
 
Denna vackra skapelse älskade jag att titta på. Tänk att få bära något så vackert <3
 
 
Denna första klänning och alla de andra nedan har varit med i föreställningen om Edit Piaf och alla skådespelerskor har haft olika klänningar denna har Helena Bergström burit.
 
 
 
Lite kläder som Popgruppen Army Of Lovers burit
 
Efteråt så gick jag bort och åt sill och sen blev det en promenad läng havet för att hälsa på Henke igen.ha ha !
Och på vägen hem blev det glass och efter det en shoppingtur i stan och Väla. Hittade en huvtröja och några fina silverörhängen.
 
 
Var mycket skönt sen att landa i soffan och pusta ut efter dagen i Helsingborg.
 
I tisdags öste regnet ner här hemma och jag som tänkt vandra längs havet i Höganäs för där är så fint från Margreteberg och utåt. Vid 12 tiden bestämde jag mej för att köra ändå och packade ner regnkläder. Skulle besöka Lager 157 också så om det var för mycket regn så skulle jag köra hem igen. Maken ville också följa med och när vi kom fram till Höganäs så var det soligt och fint så vi körde först till Lager 157 och sen parkerade vi i Höganäs Hamn och gick utåt och det var härligt. Vi var väl ute i ca 1 1/2 timme och gick, nästa gång ska jag gå lite längre utåt.
 
 
I Onsdags skulle dottern Malin och hennes Sambo till några vänner i Klippan och då sa jag att jag ville låna mitt lurviga "barnbarn" Fazzi under tiden. Det blev en tur upp till, och runt Långsjön i Össjö Skog och det var också en härlig dag med sol men inte för varmt för finaste Fazzi. Blev lite mys med barnbarnet Noel med efteråt när de kom <3

 
Söta Fazziponken <3
 
 
Långsjön
 
I torsdags var jag på utflykt med Malin och mitt lilla söta barnbarn Noel och vi åkte till Hov och där utanför besökte vi Bäckadalens Handelsträdgård och där var jättemysigt. Väl värt ett besök. Det var första gången för mej men Malin hade varit där för några veckor sedan. Många fina blommor var där och fina grejor att köpa, men jag köpte inget men vi fikade utanför i mysiga trädgården. Malin bjöd mej på fika från caféet, först åt vi en god macka med ädelost och päron. Vid bordet sidan om oss så satt det en kändis från Let´s Dance, nämligen Tobbe Wallin. Jag kände igen honom direkt men kom inte på efternamnet som tur finns det Google :) Vi fick flytta in till caféet och sätta oss, för både Tobbe, tror jag, och vi tyckte det var kallt ute men när vi väl kommit in så sken solen efter en stund men vi satt kvar inne i det mysiga caféet.
 
 
Gamla fina bord och fina blommor i kaffekannor och stora skålar
 
 
Och jättegoda mackor och kakor..Mums :)
 
På kvällen grillade vi tillsammans med Malin, Stefan och lille Noel och Fazzi och det blev också en mysig kväll. Jag ville ju kolla in mysige Ernst och Noel låg och myste hos mej i soffan när vi kollade..Så underbart <3
 
Ha det bäst alla fina !!! Kram Annika
 
 

Kommentera här: