Tacksam & Lycklig idag !!!

 
I dag var jag på vandring med yngsta dottern Malin, lilla Noel, och hunden Fazzi. Vi åkte till Vejbystrand med buss och vädret såg inget vidare ut, men vi hade regnkläder med oss och regnskydd till vagnen. Men det började inte så bra för mej. För när vi gått en stund så behövde jag gå på toa och det gjorde jag. Så fortsatte vi vår vandring och vi hade väl gått ca 7 - 800 m när Malin plötsligt frågade mej var är din ryggsäck !!!!!
 
 
Jag blev förskräckt för den fanns inte i närheten....Och i ryggsäcken fanns ca 1.000 kr som jag glömt lägga av, kontokort, körkort, husnycklar, mobil och gissa om jag blev chockad ! och förbannad på mej själv att jag är så glömsk ibland. Jag misstänkte att jag glömt den på toan och vi vände om så fort vi kunde. Strax innan toan så fick jag syn på en tysk familj på väg att köra. Och en av de äldre barnen, en tonåring hade gått in på toan efter mej. Så jag gick dit och Malin sprang bort till toan. Jag tänkte kanske att de hittat den och kanske skulle lämna in den till polisen i bästa fall. Tjejen sa att hon låtit den vara kvar på toan och jag hoppades att ingen annan varit där, jag gick tillbaka till toan och precis då kommer Malin med min ryggsäck och jag kunde pusta ut när precis allt fanns kvar i väskan...Pjuh !!!!
 
En stor ros till den familjen <3 Och att det fortfarande finns ärliga människor.....
Det finns hopp om mänskligheten <3
 
 
 Tacksam och lycklig gick vi vidare mot Ängelholm. Men efter en stund vräkte regnet ner men tack och lov höll det inte på så länge.
 
 Malin, Noel, Fazzi <3 i solen men det var lite blåsigt med..
 
 
Är mycket stolt över Malin och Fazzi som orkade gå 12 km från Vejbystrand - Ängelholm, jag är ju mer van att vandra. När vi kom till stan så åt vi lite mat på Helt Enkelt. Och så tyckte jag att vi skulle fira lite till och ta varsin glass för att vi gått så långt, och att jag inte blivit av med mina pengar och kort. Innan bussen gick hem så visade jag Malin var jag jobbar och det hade växt ännu mer i trädgården.
 
 
Fina sommar blommor i Trädgårds Diakonins rabatter
 
 
 
I förra veckan var jag och Malin och hennes svägerska i det stora gula huset i Ullared. Och fram till elva så var det ganska lugnt men sedan vällde det in fler och jag började känna mer och mer panik och stresskänslor. Men jag försökte lugna ner mej och ta långa, djupa andetag och som tur var hade vi nästan handlat färdigt. Men det gick bra, annars hade jag fått gå ut, eller sätta mej och fika.
 
 
En Gammelgädda har fångat en Gammelgädda :D
 
 
Köpte lite kläder till finaste Noel <3 också !
 
 
I helgen har vi haft det kul och vi var på Ängelholms Ljusfest i fredags med trevliga vänner. Picknick, bra musik, raketer och båtparad och gott väder hade vi efter att det först kommit en rejäl skur i början. Sen tittade solen fram och den lös hela härliga kvällen.
 
I lördags åkte vi till Helsingborg och där träffade vi min kusin och hennes sambo, och ett annat par som vi känt länge. Och vi började med att få oss lite gott att dricka. Vi gick sen till Kings Corner och åt mycket god mat och pratade ännu mer.
 
 
Efter maten blev det en tur till Hx festivalen och vi gick där och kollade en stund men sen var vi nöjda och vi åkte till vår kompis nya kolonistuga och där var mycket mysigt och fint. Och mycket fin mysig trädgård. med mycket blommor och fruktträd.
 
 
 
 Tanken var att vi också skulle gått i väg och dansat lite där på kolonin men vi hade det så kul i stugan så vi blev kvar där tills vi skulle åka hem igen med tåget. Och så igår blev det några timmar i skogen i jakt efter svamp och det blev en lyckad jakt, och lite fotografering och batterierna i kroppen blev laddade.
 
Ha det bäst !!! Kram Annika