Giraff sjukan ??? ;-)

Efter förra veckans Gastroskopi som var hemskt att göra..Fy !!! Hade tankarna på att dra ut slangen med kameran ur halsen men fick lugna mej själv att försöka andas lugnt och försöka tänka på annat. Men jag fick emellanåt lite smått panik, för jag var täppt i näsan och höll flera gånger på att klökas och det var då jag fick lite panik. Men jag är glad att jag fixade det. Det togs prover i magen med som ska skickas på analys och jag önskar att de är bra. Jag fick iaf reda på att magmunnen sluter inte riktigt tätt så det kommer upp magsyra. Om jag måste göra detta fler gånger så ska jag be att få en lugnande spruta. Av ansträngningen så såg mina eksem ut på halsen så här efteråt. Fick bort det mesta på ett par dagar med Hirudroid salva.
 
 
 Giraffsjukan ??? Jag blev faktiskt kallad giraffen av några i skolan, eftersom jag var så lång. Men den tjej som höll på mest, hade utåtstående tänder. Så när hon kallade mej för giraffen, så sa jag..Tjena Bävern ! och då var det helt plötsligt inte så kul att kalla mej för giraffen längre.
 
I söndags var vi och hälsade på sonen och hans sambo och vi tittade runt på alla djuren som kommit till gården...Mysigt ! Men det kändes lite tomt för deras hund Esther var hos sambons föräldrar. Tog lite bilder med min stora kamera men har inte hunnit att titta igenom dom ännu. Men tog några med den lilla kameran.
 
 
Fina Herr Tupp spatserar och kråmar sig framför sina hönor, och när jag tog bild på hönorna så ville han också vara med på bild.
 
I tisdags var jag och yngsta dottern och hennes hund ute och körde lite och jag tog lite bilder på havet m.m. och det var också mysigt.
 
 
Årets första nässelfjäril som sitter bland den utblommade sälgen
 
Har varit nu i tre dagar på det nya arbetsträningsstället ,Trädgårdsdiakonin, och vi har haft jättetur med vädret när vi varit ute i två timmar. Solen har tittat fram och har det regnat så har det gjort det efteråt.
Där vi är så finns det ett japanskt körsbärsträd och det har börjat blomma så sakta med sina fina rosa blommor.
 
 
 Än så länge funkar det bra där iaf. Lite ont efter grävning har jag ju fått i axlar och ben men förhoppningsvis ger det med sig. Vi blir påminda flera gånger att ta pauser och det är ju jättebra. För jag har fortfarande svårt att känna när jag hållit på för länge och jobbat. Oftast Inte förrän jag är helt tömd på energi och då är det försent att göra något åt, då är det bara en lång paus som kan rätta till det lite. Nästa vecka ska vi vara där 3 tim/dag och i tre dagar så vi får se hur det funkar. Är iaf underbart att få vara ute och pyssla och få ta det i sin egen takt.
 
Finns några växter i rabatterna redan, penséer och julrosor men det mesta kommer vi att plantera senare plus lite bärbuskar och perenner.
 
 
Fina julrosor
 
 
 Och här är det fika paus på jobbet ute i naturen. Och idag tog jag med mej en fruktsallad. Så småningom ska det komma några trädgårdsmöbler med att sitta och vila på. Nu finns det några bänkar men trappan duger också att sitta på.
 
I morse hade jag en träff med vågen och det blev lite plus. Jag har ju varit förkyld och är något lite fortfarande men inte så mycket. Men jag har inte varit på Friskis & Svettis på snart tre veckor. Men idag tänkte jag att nu jädrar ska det bli fart på fläsket och ta bort det där förargliga pluset som kommit till. Så jag bestämde mej för att åka och träna idag och lösa träningskort för en månad. Heja mej :) Har ju gjort promenader under tiden, men jag har ju ätit lite för gott i helgen så då är det inte konstigt att vågen plussade på. Men jag har ju längtat så efter styrketräning på gymmet. Har gjort lite här hemma men inte känt riktigt att jag har haft ork eller lust att göra det mer än två gånger. Det är kuligare när man är någotsånär frisk och har orken att träna och det hade jag idag...
 
 
Tummen upp för gymbesöket och min sprillans nya tröja som det står.." Move your limits to the sky"
 
Ha det bäst alla fina !!! Kram Annika
1 Annelie :

skriven

Så fin FU är i fin nya gymtröja, tummen upp för dig ❤️
Duktig du var dom klarade undersökningen, jag var ned när dottern gjorde en sån undersökning och det var inte kul.
Lycka till på nya arbetsträningsstället, jobba lugnt ❤️
Kram finaste ❤️

Svar: Usch nej ! det var inget vidare :( Har gjort det en gång tidigare så jag visste vad jag hade framför mej..Gulp !!! Tack fina du <3 Kram
Annika

Kommentera här: