Regnet bara öser ner...

 
Grått och trist blir det när det regnar..fast denna är ju svartvit...
 
De senaste dagarna har nästan bara regnat bort, det är bara på kvällarna och någon liten stund på dagen som det varit uppehåll och jag har passat på att gå ut. Men idag har det knappt varit något uppehåll alls och jag är lite rastlös idag. Passade på att bada två av våra tre katter och det var välbehövligt iaf för Findus som var trög i pälsen av pollen eller nått. De är ju utekatter mest och blir ju smutsiga emellanåt. Wilma gillade inte att bada men sen efteråt har hon som inte gillar att vara inne så länge legat och haft det mysigt i mitt knä länge.
 
 
 
Knas-Wilma <3 Hon gapade sömnigt precis när jag tryckte av ;-) blev en kul bild..
 
 
Dripp, dropp..
 
Emellan badningarna så åkte vi på en loppis som inte ligger så långt härifrån och jag köpte två fina ljuslyktor, två grisar, en fin kanna och en tavla. Peter köpte lite han också..
 
 
Sågdammen i byn...
 
Igår passade jag på att städa och tvätta lite när det ändå mest regnade. Men när jag var klar så var det uppehåll och jag tog några bilder i trädgården på våra blommor och fruktträd. Stavarna blev luftade med och så blev det lite bilder under promenaden också. När jag var på väg hemåt hörde jag en katt gnälla bara en bit från där vi bor och det var Findus. Tog en bild på honom och mej vid rapsfältet :-) finns med i collaget..
Blev en god kall öl i kvällssolen med innan det var dags att gå in och kolla på Mellon.
 
 
Ah !!! så gott...
 
 
Hoppas att det regnat av sig idag för i morgon ska jag med jobbet på en liten utflykt till Helsingborg. Några ska fiska och några ska gå på fina Fredriksdal och där ska jag vara också. Får väl ta med regnstället iaf i morgon och jag har ju bara ett annars hade jag nog trotsat regnet och gett mej ut idag för jag blir ju så förbaskat rastlös av att vara inne en hel dag. Har en korg med stryktvätt som jag kanske kunnat fixa idag men hade ingen som helst lust till det. Har köpt nytt strykjärn och nytt fräsigt tyg till strykbrädan så jag skulle kanske få ny inspiration..men funkade inte heller ;-) hatar att stryka !!!!
 
Ha en fin vecka !!! Kram Annika
1 Maritha:

skriven

Ja regn kan ta ner humöret nåt hemskt :(

Men du hinner få en massa fina foton när det är uppehåll :)

Kramar Maritha

Svar: Tack så hjärtligt <3 Kram Annika
Annika

Kommentera här: