Utflykt

 Helgen bjöd på sol men också mycket blåst men jag var ute båda dagarna ändå och gick. Speciellt lördagen blev fin efter att vädret på morgonen först varit grått och trist. Men sen kom solen och det blev en fantastiskt blå fin himmel med fina moln. Som jag bara älskar att ta bilder på...Denna gång blev det bara med min lilla kamera som jag kallar "Mini"... orkade inte ta med stora kameraväskan för axlarna värkte. Men då är "Mini" perfekt och den passar i fickan och den får oftast följa med vart jag än går. Utan kamera går ju inte att vara ;-)
 
 
Össjö/Boarpsvägen
 
 
Össjö/Boarpsvägen
 
 
Domarringen i byn
 
 
Videkissar
 
Lördagskvällen kändes lite tom efter att följt Mellon varje lördag och plötsligt var det inget att följa. Kollade en film ett tag men sen blev det datorn en stund innan jag hoppade i säng. Trimbingo på söndagen och sen åkte vi och firade svärmor som fyllt år för två veckor sedan.
 
 
 
 
Himmelstorps Hembygdsgård
 
Igår var vi på utflykt eller friskvårdsdag med jobbet, och vi åkte till Kullen och Himmelstorps-gården och där fick man välja på att gå runt på tipsrunda, eller gå till Nimis som ligger här också. Efteråt så grillades det hamburgare och det smakade gott i det blåsiga gråa vädret. Sen körde vi en tur till Mölle innan vi åkte till jobbet och jobbade en stund.
 
 
Nimis av Lars Vilks
 
 
Hmm..När ska vi gå ut "mormor "  ??? Jag är ju sugen på det ser du väl !!! <3
 
 
Liten del av terrängbanan som jag tog bild i lördags, det ligger en liten sjö där med som heter Åkersjö
 
Var lite trött och seg i morse och lite värkigt men tog två piller så kändes det bättre efter en stund. Sen kom min lurvige kompis och hälsade på när matte och husse jobbar..mysigt <3 Vi tog en promenad och sen fick han springa lös på en stor terrängbana som han gillar, där ligger träd att klättra på, stora ytor med gräs att springa på och en och annan pinne att mumsa på. Åkern används av både fältryttare och hundägare och det tackar vi godsägaren för att vi får vara på en så fin plats. Det började regna efter en stund på terrängbanan så jag och min kompis blev rätt blöta så vi gick hem och först blev kompisen duschad, och sen jag. Smakade gott med mat för oss båda och jag värmde mej med gott te. Tvättade lite och sen tog vi en lång eftermiddagslur båda två så skönt att vila lite. Blev en tur ut i vår trädgård innan jag började på middagen...
 
Ha det bäst alla vänner !!! Kram Annika
 
 
 
1 Janet thykesson:

skriven

Fantastiska foton😀👍

Svar: Tack så mycket :-)
Annika

2 Maritha:

skriven

Du har så vackra omgivningar, så olikt mina :)

Tack för titten <3 Kram

Svar: Jo, här är fint och det jag gillar är att det både finns skog och öppna marker, och små sjöar här och var. Kram
Annika

Kommentera här: