Nytt namn ?

Igår när min lurvige kompis var här så tog jag med mej min systemkamera med ut och tog lite bilder. När vi gått en bit så upptäckte jag att en gummilist på tittgluggen på kameran trillat av, den har varit lös länge men har gått att pilla dit men nu är den borta. På hemvägen upptäckte jag att linslocket trillat av och det var också borta. Vi gick och letade men min kompis tröttnade så vi gick hem. Hade som tur är ett extra lock att sätta dit. Ett under att jag fick kameran med hem...fniss !
 
 
En vacker februari morgon vid Domarringen i byn
 
Det var ju vackert väder så jag tänkte att när kompisen åkt hem till matte så ska jag gå och leta igen och så gjorde jag. För att se bättre tog jag mina brillor och sådana där solbrillor som man sätter över glasögonen, suncover, tror jag de heter fast dessa är en billigare variant. Hittade inget lock där jag trodde att det låg, så jag gick mot där jag antagligen tappade gummilisten. Gick genom en dunge och det var skuggigt där så solbrillorna åkte ner i jackan. När jag kommit halvvägs så behövde jag solbrillorna igen så jag körde handen i fickan..Kan ni gissa vad ! Just precis solbrillorna var nu också borta...Suck !!! Så jag vände hemåt för att leta efter brillorna men de var med borta. De säger ju att det ska hända tre grejor, när något går fel..Jupp! det gjorde det. Ja, är man klantig och lite förvirrad så får man en förbannat massa motion ;-) Funderar på att byta namn på bloggen till " Fru Nilssons irrfärder " 
 
 
Årets första tussilago hittade vi igår den 12 mars
 
 
 
Må väl mina vänner !!! Kram
1 Maritha:

skriven

Jamen hur det kan bli 😊 Nej ha du kvar namnet irrfärderna hör till när man är ute med kameran! Vi får vara glada att VI kommer hem 😄

Svar: Ha ha..eller hur ?
Annika

2 Nina:

skriven

Såå fina foton hos fru irrhöna, eller hur det nu var ;)
Kram Nina!

Svar: Tack så mycket vännen :-) Kram
Annika

Kommentera här: