Kameratur med tur

Vaknar till en stormig lördag och det ser inte vidare upplyftande ut idag. Min kära kropp ogillar storm och får den att värka ännu mer än vanligt så det blev två piller med kaffet i morse. Våra tre kära utekatter ligger i pannrummet och njuter av värmen från pannan. De är heller inte sugna på att gå ut..
 
Nu när våren har kommit så blir jag extra sugen på att ha med kameran på mina promenader, så igår fick den följa med. Gick ungefär samma runda som den jag tog med min lurvige kompis och minsann...
 
 
Hittade mina "suncovers" och senare gummilisten till kameran också..Me happy !!! vilken tur att det finns ärliga människor i byn. För de låg helt synliga..konstigt att jag inte såg dom när jag gick tillbaks !
 
Blev inte så mycket som hamnade i linsen i,går, några fåglar, blommor och så våra katter. Ska kolla igenom det senare idag. Det var soligt och fint här igår men så kallt i vinden så jag gick min runda och sen hem och fotade lite fåglar hemma vid vår matplats till dom. Testade sen på att göra gymparörelser inne, från ett schema som jag fått av sjukgymnasten och de ska jag göra sen i vatten, men utan vatten var det lite jobbigt att göra ;-)
 
 
Värmde mej med en caffelatte när jag kom hem, kryddad med kanel och till det två chokladkulor från Lindt..mums !!!
 
Dagens väder är en stor skillnad från förra lördagen då var det varmt och soligt och sonen och maken körde hem ved. Och jag tog småbitar som jag kunde hjälpa till med, maken hade redan kluvit det mesta av veden så det kunde jag ta, plus några tunna stammar.
 
 
Vår ena katt Wilma, älskar att vara med när det händer något. Om så jag bara går ut med kameran på gården så ska hon vara med. Här är hon i famnen hos sonen och njuter av solen.
 
Ha en fin helg mina vänner !!! Kram Annika
 
 
 Denna bilden tog jag inne från vårt köksfönster mot tulpanerna som stod där, när solen gick ner..blev ganska fräck bild..Tycker det är kul att testa lite olika idéer som inte alltid blir så lyckat, men har man inte prövat så vet man ju inte förrän man gjort det.
 
 
1 Nina:

skriven

Du är duktig på att testa med kameran, och det ger ofta fina resultat :) Fint foto på sonen med!

Hoppas ni får en skön lördag och att vinden mojnar och värken avtar <3

Kram Nina!

Svar: Tack fina Nina :-) Me happy :-)
Annika

2 Janet thykesson:

skriven

Du är sååå duktig,:-) på att fota och skriva. Man njuter :-) i fulla drag, när man läser vad du hittar på om dagarna och vad du fotograferar. :-)

Svar: Tack snälla Janet..så glad jag blir :-) Kram
Annika

3 Annelie:

skriven

Underbara bilder...

Svar: Tack snälla :-) Kram
Annika

4 Maritha:

skriven

Håller med de övriga, du är super duktig <3

Kram

Svar: Tack snälla :-) Kram
Annika

Kommentera här: